Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2®

113,00 excl. BTW

PRINCE2 is 's werelds meest gebruikte projectmanagementmethode en is over de hele wereld erkend wegens vele succesvolle projecten. Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2 is een vertaling uit de Engelse versie, geschreven door TSO. Het boek bevat een gedetailleerde uitleg over hoe de belangrijkste processen binnen PRINCE2 werken. Het boek beschrijft de zeven principes, zeven thema's en vervolgens de zeven processen. Ook het op maat maken van PRINCE2 wordt in deze versie uitgebreider beschreven.

Er wordt vaak beweerd dat de enige constante in de moderne wereld verandering is. Of die verandering nu gestuurd wordt vanuit een strategisch perspectief, deel uitmaakt van een veranderingsprogramma, of een reactie is op een operationele verplichting, de werkwijze voor het realiseren van die verandering blijft hetzelfde, namelijk projectmanagement.

Deze nieuwste versie van de methode PRINCE2 legt meer nadruk op de principes die ten grondslag liggen aan succesvol projectmanagement, en geeft duidelijke richtlijnen hoe deze principes moeten worden toegepast in de organisatorische context waarin projecten functioneren. Daarmee is het een onmisbaar handboek voor iedereen die wil dat projecten met meer succes worden gemanaged.

De uitdaging voor alle organisaties, of ze nu tot de publieke of de private sector behoren, en of ze nu groot of klein zijn, is het realiseren van veranderingen door het succesvol en consequent managen van projecten. Hierbij voegt de projectmanagementmethode PRINCE2 substantieel waarde toe, als de wereld erkende standaard voor het uitvoeren van succesvolle projecten.

Dit boek mag ook gebruikt worden tijdens het PRINCE2 Practitioner examen.

Over de auteur

AXELOS is een joint venture, opgericht in 2013 door het Cabinet Office en Capita plc, voor het beheren, ontwikkelen en laten groeien van de Global Best Practice-portefeuille. AXELOS heeft diverse boeken uitgebracht waaronder boeken over ITIL, PRINCE2, MSP, P3O en MoP.

Details

ISBN: 9780113315529
Pagina’s: 406
Type: paperback
Taal: Nederlands & Engels

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top