Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

MSP Compact

29,95 excl. BTW

Dit boekje beschrijft de meest recente versie van de Managing Successful Programmes (MSP®) programma management methode, release 2011 (4de editie). Het beschrijft alles wat je moet weten voor het behalen van de MSP (foundation) examens en dient als een waardevolle referentiegids tijdens het werken aan programma’s.

Waar je ook werkt, het is onmogelijk om veranderingen te vermijden. Het ontwikkelen van technologie, de groeiende klantenbehoefte, de eisen en voorwaarden en nieuwe werkmethodes, allen veroorzaken veranderingen die gemanaged moeten worden.

Hierbij is goed programmamanagement essentieel om deze veranderingen succesvol door te voeren. Deze laatste versie van Managing Successful Programmes (MSP) is gebaseerd op de kennis en ervaring van experts om u te helpen voordelen te behalen voor uw organisatie.

Deze bewezen benadering van programmamanagement is een belangrijke handleiding voor programmamanagers en verandermanagers. Het biedt tevens begeleiding voor het ontwerpen van veranderprogramma's.

Dit boek beschrijft alles wat je moet weten voor het behalen van de MSP (foundation) examens en dient als een waardevolle naslaggids tijdens het werken aan programma’s.

Over de auteurs

Wil Hendrickx is werkzaam bij Lagant. Wil zet zich bij klanten in als ervaren consultant, project- en programmamanager. Intern is hij één van de lead-trainers en daarmee verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van zijn vakgebied. Wil houdt zich al ruim 15 jaar bezig met project- & programmamanagement en met MSP.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top