Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

MoP® Practitioner examen

De MoP® Practitioner certificering is geschikt voor personen die willen aantonen dat ze voldoende kennis en inzicht hebben om MoP toe te passen en aan te passen. Jij toont ook aan dat je in staat bent om portfoliogegevens, documentatie en rollen te analyseren in relatie tot een scenario situatie.
Duur: 180 minuten
Taal:
Prijs:

v.a. 439,00 excl. BTW

Examen informatie:
Multiple choice vragen
4 vragen per examen, 80 punten te behalen
40 punten nodig (van de 80) om te slagen: 50%
Open boek*

Met geschikte ondersteuning moet een succesvolle MoP Practitioner kunnen adviseren over de implementatie van geschikte werkwijzen en technieken en de methode kunnen toepassen op een live portfolio. De expertise van het individu, de complexiteit van de portfolio en de geboden ondersteuning zijn factoren die ook van invloed zijn op de impact die de Practitioner kan bereiken.

De MoP Practitioner certificering verloopt na 5 jaar. Om uw kwalificatie te behouden en ervoor te zorgen dat er geen gaten in uw Practitioner status ontstaan, kunt u het MoP Practitioner examen opnieuw afleggen vóór de vervaldatum.

Alleen het officiële gedrukte exemplaar van het Management of Portfolios manual is toegestaan. Een afgedrukte PDF van de officiële handleiding of een digitale PDF van de officiële handleiding op een persoonlijk apparaat, is niet toegestaan in een examenomgeving. Het officiële manual kan worden voorzien van aantekeningen en tabs, maar geen plaknotities en losse blaadjes met extra aantekeningen zijn toegestaan.

Om het MoP Practitioner examen af te leggen, moeten personen een geldig MoP Foundation certificaat hebben.

Kies je opties voor MoP® Practitioner examen

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top