Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Professional Scrum Product Owner I online examen

Het Professional Scrum Product OwnerTM niveau I (PSPO I) examen is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar diepgaande kennis wil aantonen van het Scrum Framework en het vermogen om waarde creatie en levering hiervan te ondersteunen. Diegenen die slagen voor het examen ontvangen het internationaal erkende PSPO I certificaat waarmee je jouw niveau van kennis van het Scrum Framework kan aan tonen.
Duur: 60 minuten
Taal:
Prijs:

v.a. 250,00 excl. BTW

Examen informatie:
Meerkeuzevragen met één of meerdere juiste antwoorden
80 vragen per examen
85% (68 vragen) correct beantwoorden om te slagen
Gesloten boek

Het examen is moeilijk; voorbereiding is vereist om het examen succesvol af te ronden. Het lezen van de Scrum Guide en het doen van een proefexamen is meestal niet voldoende voorbereiding en we raden je aan de onderstaande inhoud te bekijken:

  • Het examen bevat onderwerpen uit verschillende focusgebieden die worden gedefinieerd door de Professional Scrum competenties.
  • Bij vragen dien je na te denken over, of de betekenis te interpreteren uit, de Scrum Guide en hoe je Scrum zou toepassen binnen een Scrum Team.
  • Wij raden je aan om onze Online Zelfstudie “Scrum Product Owner” te bestuderen om zeker te weten dat jij goed bent voorbereid op het examen.

Om de integriteit van het certificeringsproces te beschermen, deelt Scrum.org geen informatie over de specifieke vragen die correct of onjuist zijn beantwoord.

Kies je opties voor Professional Scrum Product Owner I online examen

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top