Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Zelfstudie IPMA® C

De IPMA C Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de IPMA projectmanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De IPMA C Zelfstudie is geaccrediteerd door IPMA Nederland en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het IPMA C theorie-examen.
Duur: 6 maanden toegang
Prijs:

v.a. 395,00 excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®
Licentiekosten

Met de IPMA C Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige IPMA Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

De zelfstudie is geschikt projectmanagers en projectleiders met circa drie jaar of meer ervaring. Kennis van een methodiek als PRINCE2 vooraf is een pré maar geen vereiste. Indien je twijfelt of deze training geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op. IPMA Certificering stelt ook eisen aan de IPMA C kandidaten die het IPMA C assessment gaan doen. Zie deze toelatingseisen op de website van IPMA Certificering (https://www.ipmacertificeren.nl/nl/certificeringsniveaus/ipma-c/assessment/toelatingseisen/)

Na deze training hebben de kandidaten inzicht in IPMA en een degelijke kennis van de IPMA Competenties opgedaan. Ook zal je beter in staat zijn jouw rol binnen het project met succes in te vullen.

Na deze training:

  • Heb je kennis van de definities van een project, projectmanagement en programmamanagement;
  • Ken je de projectfasen en organisatie binnen projecten;
  • Beheerst je methoden en technieken voor projectplanning en -besturing en kwaliteitsbewaking;
  • Heb je kennis van budgettering en financiën binnen een project;
  • Beheers je de basisprincipes van projectmanagement en projectteams
  • Ben je optimaal voorbereid op het IPMA C theorie-examen.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 4 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

Het IPMA C theorie-examen dient door de kandidaat te worden aangevraagd bij IPMA Certificeren Nederland.

Kies je opties voor Zelfstudie IPMA® C

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top