Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Zelfstudie MSP Practitioner®

De MSP® Practitioner Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP programmamanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De PRINCE2 Practitioner Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het MSP Practitioner examen.
Duur: 6 maanden toegang
Taal:
Prijs:

v.a. 799,00 excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®
MSP Practitioner examen
Licentiekosten

Met de MSP Practitioner Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige MSP Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

De zelfstudie is geschikt voor iedereen die zich, na MSP Foundation, verder wil verdiepen in de toepassing van programmamanagement en MSP. Van de deelnemers wordt ervaring als programmamanager verwacht. Voor deelname aan het examen moeten deelnemers geslaagd zijn voor het MSP Foundation examen.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 4 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

De training MSP Practitioner is gericht op het toepassen van MSP in de praktijk. U krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode.

Deze training leidt tot:

  • Verdiept inzicht in programmatisch werken en programmamanagement;
  • Kennis van de MSP methodiek tot op practitioner niveau;
  • Vaardigheid in het toepassen van MSP;
  • Eventueel, het MSP Practitioner certificaat.

Kies je opties voor Zelfstudie MSP Practitioner®

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top