Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Zelfstudie PRINCE2® Practitioner

De PRINCE2® Practitioner Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 projectmanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De PRINCE2 Practitioner Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het PRINCE2 Practitioner examen.
Duur: 6 maanden toegang
Prijs:

v.a. 834,00 excl. BTW

Inbegrepen:
Online Zelfstudie
ExamTrainer®
PRINCE2 Practitioner examen
Licentiekosten

Met de PRINCE2 Practitioner Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige PRINCE2 Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

De zelfstudie is geschikt voor iedereen die zich, na PRINCE2 Foundation, verder wil verdiepen in de toepassing van projectmanagement en PRINCE2. Van de deelnemers wordt ervaring als projectleider verwacht. Voor deelname aan het examen moeten deelnemers geslaagd zijn voor het PRINCE2 Foundation examen.

Als optie bieden wij op al onze online zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou persoonlijk begeleidt. Deze ervaren trainer kan met jou de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kun je eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken. Het contact met een trainer loopt uitsluitend online of via de telefoon, hiervoor is 4 uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

De training PRINCE2 Practitioner is gericht op het toepassen van PRINCE2. U krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode. De training biedt meer handvatten voor het toepassen van PRINCE2 in de praktijk.

Deze training leidt tot:

  • Verdiept inzicht in projectmatig werken en projectmanagement;
  • Kennis van de PRINCE2 methodiek tot op Practitioner niveau;
  • Vaardigheid in het toepassen van PRINCE2;
  • Het kunnen behalen van het PRINCE2 Practitioner certificaat.

Kies je opties voor Zelfstudie PRINCE2® Practitioner

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top