Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Klant aan het woord: Gemeente Den Bosch

Recent heeft Lagant bij de Gemeente Den Bosch een serie aan op maat gemaakte workshops mogen faciliteren. Gezien de grote uitdagingen die afgelopen jaar met zich meebracht, ging dit niet direct helemaal vanzelf. Onze opdrachtgever Younes vertelt hoe dit is gelopen.
Door: Natasja Spaans op 27 januari 2021.
Lezen in: 2 minuten.

Voor welke opdracht hebben jullie Lagant ingehuurd?

Eind 2019 hadden we samen met Lagant een mooie serie opmaat gemaakte ‘workshops faciliteren’ opgezet voor een interne pool risico-adviseurs binnen onze organisatie. Het doel hiervan was de risico-adviseurs als ervaren facilitators van risicosessies extra handvatten te bieden door het vooral zelf te doen. Deze ‘learning-by-doing insteek’ sluit mooi aan op de ziens- en werkwijze van Lagant op dergelijke ontwikkelingsvraagstukken.

En toen liep het ineens allemaal anders.. Welke uitdagingen zijn jullie onderweg tegen gekomen?

Vanwege de coronacrisis kon het initiële plan van fysieke workshops ineens niet meer doorgaan en kwam er een uitdaging bij hoe te handelen als facilitator in een online setting. Lagant dacht meteen met ons mee en kwam samen met ons tot een mooi online aanbod.

Hoe heeft deze aanpassing uitgepakt?

Door omstandigheden waren we dus genoodzaakt af te wijken van de initiële opdracht, maar we hebben een mooie passende reeks online workshops gehouden die goed zijn ontvangen door de risico-adviseurs. Dankzij de betrouwbare, flexibele en meedenkende houding van Lagant als partner waren wij instaat toch te voorzien in de leerbehoefte van de risico-adviseurs.

Is er verder nog iets wat je wilt delen over de samenwerking met Lagant?

Ik ben zeer tevreden over de houding van de Verandergidsen van Lagant en kan iedereen aanraden Lagant te benaderen met betrekking tot hun kennis en ervaringen op vlak van online faciliteren.

Met veel plezier hebben wij deze serie workshops voor de Gemeente Den Bosch op maat georganiseerd. Ben jij benieuwd wat Lagant voor jouw organisatie kan betekenen met betrekking tot (in-company) trainingen, (online) faciliteren en/of opmaat ontworpen workshops? Wacht dan niet langer & neem dan contact met ons op!

Geschreven door Natasja Spaans

Het mooiste aan mijn rol als verandergids vind ik dat ik iedereen kan helpen weer plezier te hebben in hun werk. Dit doe ik door mensen met elkaar te verbinden, samen successen te vieren en kleine geluksmomentjes te ervaren. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Lagant partners
© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top