Oplossingen die wel impact hebben

Zit jij vast in actielijstjes? Maar blijft het beloofde resultaat uit? Lukt het niet om veranderingen klein te maken? Is prioriteren een drama? Mis je inzicht in wie nou wat gaat doen en waarom?

Omschrijving

In deze workshop impactmappen ga je met belanghebbenden een beeld creëren van de best te bewandelen weg om een doel te realiseren. Daarmee leg je een gedeelde basis voor het prioriteren van de activiteiten in de wensenlijst.

We starten met de waarom vraag. Welk doel willen we nou eigenlijk bereiken? Daarna bespreken we welke stakeholders geraakt worden en hoe deze jouw team kan helpen om het doel dichterbij te brengen.

Vervolgens gaan we aan de slag met wat we moeten doen om dat voor elkaar te krijgen. Het resultaat is dat je met je team een overzicht hebt met de belangrijkste paden waarlangs je je doelen kan bereiken. Vervolgens kan je je prioriteiten bepalen.

Resultaat

  • Focus op resultaat
  • Betrokkenheid van belanghebbenden
  • Overeenstemming over het doel en aanpak
  • Duur: 1,5 uur.
  • Aantal deelnemers: 4-20 personen.

Eerstvolgende inspiratieworkshop 'Oplossingen die wel impact hebben'

Geen evenementen gevonden!

Wil je een inspiratieworkshop inplannen?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: