Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Organisatiecoaching

Van A op weg naar B, volgens de principes van B

Consultancy is achterhaald. Ook jij zit niet te wachten op een consultant die even zijn briljante oplossingen komt spuien zonder jouw organisatie echt te kennen. Of een consultant die een dik adviesrapport schrijft dat voor jouw mensen maanden werk inhoudt. Daarom doen wij het anders.

Wij doen het ánders

Door de aanpak ‘voordoen, samen doen en zelf doen’ stimuleren wij teamleren. Door visualisaties en ervaringsoefeningen brengen wij mensen in beweging om transities te realiseren. We begeleiden teams op hun weg van samen … werken, naar samenwerken. We ontlokken teamenergie door het in hun kracht zetten van teamleden. Iedereen kan Verandergids zijn door zijn/haar passie te volgen en zijn/haar vakmanschap te laten gelden. Zo creëren wij een blijvende impact op de werkomgeving in jouw organisatie. Hoe wij het anders doen?

Scans zonder rapport​

De deelnemers gaan met het resultaat aan de slag, deze keer met meer impact.​

Workshops zonder doceren​

We laten patronen ervaren en leiden de discussie over de consequenties.

Coachen zonder standaardadvies​

De oplossing van elk organisatieprobleem ligt in de organisatie zelf, we helpen je die oplossing ontdekken.​

Plannen zonder detailplanning​

"Plans are nothing, planning is everything." - Eisenhower​

Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

Nieuwsgierig?

We komen graag bij je langs voor een inspiratiesessie. We laten je namelijk liever ervaren wat we aan jouw organisatie kunnen bijdragen in een coachingsgesprek, workshop of breakout dan dat we hierover vertellen. Dus heb je al een lunch, borrel, personeels- of town hall meeting gepland staan? Plan hem een uurtje langer en je hebt er een inspiratieworkshop bij. Nuttig en aangenaam toch?

Vraag nu een inspiratiesessie aan
Lagant partners
© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top