Teamcoaching

Je werkt keihard als team en toch voel je dat de energie terugloopt. Collega’s durven hun mening niet te geven. Problemen blijven onbesproken en leiden tot frustraties. Klanten hebben vaak opmerkingen over kwaliteit. Hoe houd jij  blijvende energie in teams?  

Wij doen het anders

Aan de hand van de vijf lenzen brengen wij de energie terug in teams, zodat zij met plezier weer resultaten gaan behalen. 

Deze vijf lenzen zijn: 

  1. transparantie
  2. verbeteren
  3. klantwaarde
  4. samenwerken
  5. teamleren

Per lens hebben wij werkvormen ontwikkeld waarmee teamleden, coaches, Scrum Masters patronen kunnen doorbreken en hun team weer op de rails krijgen. Kortom, als Verandergids kan jij zelf je leren hoe je energie in je team ontlokt.  

Workshops zonder doceren​

We laten patronen ervaren en leiden de discussie over de concequenties.​

Plannen zonder detailplanning​

"Plans are nothing, planning is everything." - Eisenhower​

Nieuwsgierig?

We komen graag bij je langs voor een inspiratiesessie. We laten je namelijk liever ervaren wat we aan jouw organisatie kunnen bijdragen in een coachingsgesprek, workshop of breakout dan dat we hierover vertellen. Dus heb je al een lunch, borrel, personeels- of town hall meeting gepland staan? Plan hem een uurtje langer en je hebt er een inspiratieworkshop bij. Nuttig en aangenaam toch?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: