Lagant, de gids voor jouw verandering

Gebaande paden kosten veel minder energie dan nieuwe. Dat maakt veranderen wellicht ook in jouw organisatie tot een uitdaging. Ook al leg je als management haarfijn uit dat die nieuwe paden (als ze eenmaal zijn ingesleten) grote voordelen bieden. Onder druk vallen we (management en werkvloer) terug in oud gedrag waarmee de ingezette verandering verloren gaat.

Mensen van Lagant stellen zich op als Verandergids. Dit betekent dat we samen met jou op zoek gaan naar de wijsheid in de organisatie. Wij stellen vragen, zodat jouw mensen vertellen welke verandering er nodig is, om daarna te ondersteunen in het realiseren daarvan.

Lagant medewerkers zijn vakidioten. Wij pakken het net even iets anders aan. Met passie voor het vak, gidsen wij jouw organisatie in het succesvol implementeren van veranderingen. Op deze wijze helpen we organisaties in de financiële dienstverlening, energie sector, (gemeentelijke) overheden, ICT dienstverlening, Industrie, Bouw en Zorg.

Ben jij benieuwd hoe het ook jou kan lukken om niet helpende patronen te doorbreken, silo’s neer te halen, te verbinden en samenwerking te orkestreren, kom dan eens met ons praten.