Mensen en teams in beweging brengen

Het in beweging brengen van mensen, teams en organisaties als professional of leider, dat is wat Lagant bedoelt met het zijn van Verandergids. Wij helpen onze cursisten zichzelf in hun kracht zetten en de rol van verandergids te pakken voor hun omgeving.

Interactieve en ervaringsgerichte trainingen. Nu ook virtueel.

Door ons brede aanbod aan trainingen kunnen cursisten zelf hun voorkeur leerstijl toepassen. Het aanbod varieert van klassikale en virtuele trainingen tot zelfstudies en online examen trainingen, zo is er voor ieder wat wils. Interactieve, “experience based” opdrachten en experimenteren zorgen voor internaliseren van het geleerde, waardoor cursisten het verschil kunnen maken op de eigen werkvloer.

Certificering draagt bij aan "employabiliteit"

Steeds meer bedrijven en overheidsorganisaties vragen om internationaal erkende certificaten. Alleen met de juiste certificaten kom je nog aan de bak. Bovendien moeten we met zijn allen tot een steeds hogere leeftijd werken. Door middel van bijscholing kan jij je duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt vergroten. De trainingen van Lagant helpen je daarbij.

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: