Mensen en teams in beweging brengen

Het in beweging brengen van mensen, teams en organisaties als professional of leider, dat is wat Lagant bedoelt met het zijn van Verandergids. Wij helpen onze cursisten zichzelf in hun kracht zetten en de rol van verandergids te pakken voor hun omgeving.

Interactieve en ervaringsgerichte trainingen. Nu ook virtueel.

Door ons brede aanbod aan trainingen kunnen cursisten zelf hun voorkeur leerstijl toepassen. Het aanbod varieert van klassikale en virtuele trainingen tot zelfstudies en online examen trainingen, zo is er voor ieder wat wils. Interactieve, “experience based” opdrachten en experimenteren zorgen voor internaliseren van het geleerde, waardoor cursisten het verschil kunnen maken op de eigen werkvloer.

Certificering draagt bij aan "employabiliteit"

Steeds meer bedrijven en overheidsorganisaties vragen om internationaal erkende certificaten. Alleen met de juiste certificaten kom je nog aan de bak. Bovendien moeten we met zijn allen tot een steeds hogere leeftijd werken. Door middel van bijscholing kan jij je duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt vergroten. De trainingen van Lagant helpen je daarbij.

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met:

  • het doorbreken van silo's en patronen
  • de organisatie in beweging brengen
  • visie en strategieontwikkeling
  • transitie naar meer verantwoordelijkheid op de werkvloer
  • experimenteren, leren en verbeteren

Virtual Classroom

Lagant verzorgt al haar klassikale trainingen ook virtueel.
Door onze ervaring met het werken met offshore- en distributed teams hebben we hier veel ervaring in.

De kracht van onze Virtual Classroom trainingen is dat ze vol zitten met visuele werkvormen. Deze stimuleren het in groepjes samenwerken en stoeien met nieuwe concepten. Daarbij maken wij gebruik van de laatste technieken en snufjes op het gebied van teleconferencing en online samenwerktools. Denk aan het uitwerken in kleine subgroepjes middels break-out rooms, waarbij de trainer optimale begeleiding geeft.

Voordelen virtueel trainen:

  • Live sparren met vakidioten en verandergidsen
  • Interactief en prikkelend door verrassende werkvormen
  • Blijvend werken aan je professionaliteit
  • Blijvend inspiratie opdoen

Extra verdieping door door combinatie met online zelfstudies en examentrainers

De online zelfstudies (of examentrainer) maken het mogelijk om extra verdiepingzorgen ervoor dat we in de virtuele training voldoende tijd hebben voor specifieke vragen rond de werksituatie van de deelnemers en toch een examengarantie durven af te geven bij onze trainingen.

Zelf ervaren hoe een demo online zelfstudie werkt? Klik hier voor een live demo. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.