Agile & Scrum

Hoe richt je jouw teams nu zo in dat ze wel gaan vliegen? Hoe krijg ik vat op wat mijn teams leveren? Hoe maak ik mijn klant tevredener? Hoe zorg ik dat mijn mensen plezier houden in hun werk? Dat zijn de vragen waar Jeff Sutherland en Ken Schwaber in de jaren negentig een briljant eenvoudig antwoord op hebben gevonden door het ontwikkelen van Scrum®.

De wereld is veel sneller geworden. Globalisering grijpt om zich heen. Mobieltjes, internet en social media zijn uit onze samenleving niet meer weg te denken. Het gemak van automatisering zorgt dat ons werk steeds meer verschuift van procesmatig werk naar kenniswerk.

Al die tijd is Scrum als framework om teams beter te laten functioneren aan de top gebleven. Het is nu zelfs de basis om hele bedrijven zoals ING, Heineken, Bol.com en Google op te laten draaien. Het blijkt ook uit het feit dat Scrum® aan de basis ligt van alle moderne Agile Scaling frameworks zoals SAFe®.

Lijkt het jou een goed idee om hier meer van te weten? Schrijf je dan hier in voor een van onze Scrum® trainingen.

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: