ITIL®

Digitalisering is tegenwoordig de driver van innovatie. IT is in veel organisaties het primaire bedrijfsproces. De Best Practice ITIL® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen. De methode maakt het mogelijk IT-diensten nog beter in te zetten voor tevreden klanten

In deze training wordt de relatie gelegd  met Agile en Devops. Deelnemers leren begrippen als Service Value System, de Service Value Chain en de ITIL ‘Guiding Principles’. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat om het ITIL4 Foundation examen met succes te maken en kunnen zij een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de eigen (IT) organisatie.

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: