AgilePM Practitioner

Organisaties zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun projecten flexibeler in te richten om sneller op de markt in te kunnen spelen en effectiever gebruik te kunnen maken van de binnen het project en de business beschikbare kennis en vaardigheden. Dit betekent werken met Agile teams en je klant intensief betrekken gedurende het project. Als projectmanager moet je dan een manier vinden om jouw project op koers te houden zonder de Agile teams in de weg te zitten bij het produceren en gefaseerd opleveren van de oplossing.

Tijdens de AgilePM Practitioner training ervaar je hoe het is om als projectmanager of beslisser in een projectomgeving midden tussen de verschillende Agile teams en stakeholders de juiste rol te pakken. Je oefent met Agile hulpmiddelen, rollen en practices om de samenwerking zo vorm te geven dat jullie samen het project tot een goed einde brengen.

*Let op: Het Agile Project Management Handbook V2 (Engelstalig) is bij deze training niet inbegrepen. We gaan ervan uit dat je deze al hebt vanuit de AgilePM Foundation training. Is dit niet het geval, dan dien je dit manual los bij te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Start direct met AgilePM Practitioner!

Geen evenementen gevonden!