MSP Advanced Practitioner

Het begeleidingstraject om MSP® Advanced Practitioner gecertificeerd te worden bereidt je voor op het examen bestaande uit twee open vragen.  Met dit certificaat laat je zien dat je weet hoe MSP kan worden toegepast op grote programma’s, in complexe en veranderende omgevingen, met volledige verantwoording over het bereiken van de vereiste resultaten.

Dit niveau is bedoeld om te bevestigen dat een kandidaat voldoende kennis heeft van de MSP theorie, gecombineerd met werkelijke programmamanagement ervaring. De kandidaat leert ook hoe MSP kan worden aangepast aan elke programmaomgeving.

Om het MSP Advanced Practitioner examen te kunnen doen dien geslaagd te zijn voor het MSP Practitioner examen. Wij gaan er in de training dan ook vanuit dat jij niet het manual “Managing Successful Programmes – fourth edition” nodig hebt. Indien dit wel nodig is kunt u het manual separaat op onze website bestellen.

De MSP Advanced Practitioner training bestaat uit één dag intensieve coaching om kandidaten een meer gedetailleerd inzicht te geven in de processen, componenten en technieken van de MSP methode (Managing Successful Programs). MSP Practitioners die hun inzicht in de methodologie voor het managen van succesvolle programma’s (MSP) verder willen verbeteren, kunnen deze MSP Advanced Practitioner 1-daagse begeleidingssessie bijwonen.

Start direct met MSP Advanced Practitioner!

Geen evenementen gevonden!