MSP Practitioner

In de MSP® Practitioner training werk je aan de hand van voorbeelden en casuïstiek aan het toepassen van de principes, processen en thema’s die samen de methodiek vorm geven. Deze training geeft handvatten voor het toepassen van MSP in de praktijk en zorgt ervoor dat er een goede basis wordt gelegd voor het examen. Je kan de training MSP Practitioner klassikaal of via onze populaire Online Zelfstudie volgen.

Om het MSP Practitioner examen te kunnen doen dien je het MSP Foundation examen met goed gevolg te hebben gedaan. Wij gaan er in de training dan ook vanuit dat jij niet het manual “Managing Successful Programmes – fourth edition” nodig hebt. Indien dit wel nodig is kunt u het manual separaat op onze website bestellen.

MSP is de meest toegepaste programmamanagementmethode en is opgezet op basis van bewezen best practices. Tijdens deze MSP Practitioner training leer je programma’s beheerst voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. Je leert hoe je de methode in jouw praktijk kan toepassen. Hierdoor krijgt je een goede kennis van MSP mee die je kunt gebruiken bij het managen van jouw programma.

 

Start direct met MSP Practitioner!

Geen evenementen gevonden!