NLP voor Agile coaches in 3 dagen

Als agile coach, scrum master of kanban coach werk je midden in teams die volop in beweging zijn. Als iedereen goed samenwerkt, is iedere sprint een feestje. Helaas valt dat in de praktijk soms tegen. Teamleden zitten elkaar in de weg. Iemand lijkt buiten het team te vallen. Of de sfeer in het team verslechtert, zonder dat daar een zichtbare aanleiding voor is. Hoe ga je daar als teamcoach mee om?

NLP voor Agile Coaches in 3 dagen is een virtuele, online opleiding speciaal ontwikkeld voor teamcoaches binnen agile en lean omgevingen. Je leert vaardigheden om gedragspatronen te doorzien en te veranderen. Dit op basis van NLP technieken: Neuro-Linguïstisch Programmeren. Wil je oud gedrag omvormen en nieuw gedrag samen vormgeven? Dan past deze driedaagse opleiding precies bij jouw leerwens.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over het ontdekken hoe mensen de dingen doen die ze doen, hoe ze communiceren, en hoe je dat verandert. In drie dagen tijd leer jij patronen te herkennen en daar wendbaar op in te spelen. Je leert de kracht van jouw eigen manier van communiceren en zeven NLP technieken die direct toepasbaar zijn in jouw agile of lean context.

Deze training bestaat uit 3 dagen, met iedere dag een eigen thema:

1. Communicatie & gedrag
2. Verbinding creëren
3. Invloed door taal

Start direct met NLP voor Agile coaches in 3 dagen!

Geen evenementen gevonden!