Jeroen Ykema

Verandergids | CEO & Co-owner

De enige constante is verandering. Ik help mensen en organisaties succesvol om te gaan met die veranderingen. Hierbij maak ik gebruik van agile, project-, programma- & portfoliomanagement methodes en technieken. Deze hebben hun waarde voor ons in de praktijk bewezen. Mijn doel is om aantoonbare meerwaarde te creëren voor mijn klanten. Zij die effectief omgaan met verandering, zijn tenslotte het meest succesvol.

[alle artikelen van Jeroen, opmaak van de artikelen nog niet gedaan]
[en/of: overzicht trainingen, geschreven boeken, etc]

Blog
Jeroen Ykema

Gelukkig zijn er “gekke mieren”

Organisaties moeten veranderen om te kunnen overleven. Zij die dit niet doen zijn ten dode opgeschreven. Om te kunnen veranderen hebben ze andersdenkende nodig die van de gebaande paden durven af te wijken. Ik hoorde laatst een inspirerend verhaal over mieren van Arjan Postma, onze nationale boswachter, die dit heel goed illustreert.

Lees verder »
Blog
Webmaster

“Groeipijn” en de Carry Mathison Wall uit Homeland

Om de toekomstvisie uit te werken ging het team op een grote brown-“Carry Mathison Wall”-paper aan de slag. Als materiaal gebruikte het team foto’s en ander beeldmateriaal uit een grote berg tijdschriften (kilootje of 8). Deze werden verdeeld in drie stromen. De onderlinge afhankelijkheden werden gevisualiseerd met rode draadjes.

Lees verder »
Item added to cart.
0 items - 0.00