PRINCE2®

Wil jij meer controle over jouw project? Of wil jij dat jouw projecten succesvoller verlopen? De projectmanagement methode PRINCE2 zal jou hiermee helpen. Uit het onderzoek van de Standish Group (CHAOS Report) blijkt dat slechts zo’n 30% van de projecten succesvol worden afgerond. Het goed toepassen van PRINCE2 levert een bijdrage aan het succes van jouw project.

PRINCE2 biedt de structuur die je nodig hebt om een project succesvol af te ronden. Het helpt je risico’s beter en effectiever te beheren. Het helpt je ook om jouw project resources optimaal in te zetten. PRINCE2 is de meest bekende projectmanagement methodiek in Europa. Men gebruikt het zowel bij overheden als in het bedrijfsleven. 

PRINCE2 kent vier certificeringen:

PRINCE2® Foundation – Met deze certificering toon je aan dat jij de PRINCE2 methodiek kent. 

PRINCE2® Practitioner – Met deze certificering toon je aan dat jij PRINCE2 ook kan toepassen op jouw eigen projecten. Om te kunnen deelnemen aan het examen dien je het PRINCE2 Foundation certificaat te hebben behaald. Het PRINCE2 Practitioner certificaat is 3 jaar geldig.

PRINCE2 Agile® Foundation – Steeds meer organisaties leveren producten op een Agile manier op. PRINCE2 ondersteunt deze Agile manier opleveren. Met de certificering PRINCE2 Agile foundation toon je aan dat jij de kennis hebt hoe je PRINCE2 in een Agile omgeving kan toepassen.

PRINCE2 Agile® Practitioner – Met deze certificering toon je aan dat jij PRINCE2 ook kan toepassen op jouw eigen projecten in Agile omgevingen. Om te kunnen deelnemen aan het examen dien je het PRINCE2 Agile Foundation certificaat of het PRINCE2 Foundation / Practitioner certificaat te hebben behaald. Het PRINCE2 Agile Practitioner certificaat is 3 jaar geldig.

Lagant biedt je de volgende trainingen aan:

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: