Scaled Agile Framework

Het Scaled Agile Framework® (SAFe®) is een verzameling kennis anders gezegd een kennisbank gebaseerd op Lean en Agile. SAFe® biedt patronen, principes en hulpmiddelen om succesvol grootschalige oplossingen te ontwikkelen. Het is het meest toegepaste framework in grote organisaties en overheden. 

WAAROM SAFe®?

Omdat het zich bewezen heeft indien meer dan circa 50 personen gezamenlijk plannen, ontwikkelen en opleveren in grote organisaties. Het opschalen, ook wel Scaling genoemd, is geschikt voor meerdere teams die samenwerken aan het opleveren van een oplossing. SAFe® heeft als doel om de coördinatie van medewerkers te vergroten, waarde levering en kwaliteit op schaal te behouden en snelle doorlooptijden te creëren.

Als Verandergidsen van Lagant geloven wij dat de context van een organisatie bepaald welke manier van werken het beste past. Dat betekent dat wij geen methodiek implementeren, maar dat wij de hulpmiddelen van methodieken werkend maken. Zodat veranderen tot duurzame resultaten leidt. 

Lijkt het je een goed idee om hier meer van te weten? Schrijf je dan in voor onze SAFe trainingen. 

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: