Online Zelfstudies

Geen zin om in de file te staan? Of studeer jij liever op je eigen tijden? Dan zijn onze unieke Online Zelfstudies een uitkomst. Onze Online Zelfstudies stellen jou in staat je voor te bereiden op een examen zonder dat jij een klassikale training hoeft te volgen.

Enkele belangrijke voordelen van onze Online Zelfstudies zijn:

 1. Je kan zelf bepalen wanneer en waar jij studeert.
 2. Je hebt geen last van reistijd en files.
 3. Onze zelfstudies zijn zowel op een computer als tablet te volgen.
 4. We bieden je uitgebreide voortgang informatie zodat jij zelf kan bepalen wat je nog moet doen.
 5. Is veel goedkoper dan een klassikale training.

Onze Online Zelfstudies begeleiden je door de theorie door het aanbieden van video’s, teksten en oefeningen. De oefeningen zijn bedoeld om vast te stellen of je het onderwerp hebt begrepen en leert je ook de methode toe te passen. Immers als Verandergidsen willen we jou echt verder helpen door je handvatten te geven om de theorie in jouw eigen praktijk toe te passen.

ExamTrainer

Ook bevat elke Online Zelfstudie onze populaire ExamTrainer®. Hiermee kan je uitgebreid oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Dit geeft een goede indicatie of jij klaar bent om het examen te doen.

De ExamTrainers zijn ook los te bestellen! 

Begeleiding

Als optie bieden wij op al onze Online Zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou begeleidt. De begeleiding bestaat uit:

 • het met jouw coach bespreken van de theorie en hoe deze is toe te passen in de praktijk;
 • het bespreken van zaken die jou nog niet helemaal duidelijk zijn;
 • en al het andere dat jij met jouw coach wil bespreken.

Contacten verlopen in principe via email, telefoon, skype of vergelijkbare media. Hiervoor is 4 uur gereserveerd. De coach zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

Wij bieden de volgende Online Zelfstudies aan:

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met:

 • het doorbreken van silo's en patronen
 • de organisatie in beweging brengen
 • visie en strategieontwikkeling
 • transitie naar meer verantwoordelijkheid op de werkvloer
 • experimenteren, leren en verbeteren

Virtual Classroom

Lagant verzorgt al haar klassikale trainingen ook virtueel.
Door onze ervaring met het werken met offshore- en distributed teams hebben we hier veel ervaring in.

De kracht van onze Virtual Classroom trainingen is dat ze vol zitten met visuele werkvormen. Deze stimuleren het in groepjes samenwerken en stoeien met nieuwe concepten. Daarbij maken wij gebruik van de laatste technieken en snufjes op het gebied van teleconferencing en online samenwerktools. Denk aan het uitwerken in kleine subgroepjes middels break-out rooms, waarbij de trainer optimale begeleiding geeft.

Voordelen virtueel trainen:

 • Live sparren met vakidioten en verandergidsen
 • Interactief en prikkelend door verrassende werkvormen
 • Blijvend werken aan je professionaliteit
 • Blijvend inspiratie opdoen

Extra verdieping door door combinatie met online zelfstudies en examentrainers

De online zelfstudies (of examentrainer) maken het mogelijk om extra verdiepingzorgen ervoor dat we in de virtuele training voldoende tijd hebben voor specifieke vragen rond de werksituatie van de deelnemers en toch een examengarantie durven af te geven bij onze trainingen.

Zelf ervaren hoe een demo online zelfstudie werkt? Klik hier voor een live demo. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.