Online Zelfstudies

Geen zin om in de file te staan? Of studeer jij liever op je eigen tijden? Dan zijn onze unieke Online Zelfstudies een uitkomst. Onze Online Zelfstudies stellen jou in staat je voor te bereiden op een examen zonder dat jij een klassikale training hoeft te volgen.

Enkele belangrijke voordelen van onze Online Zelfstudies zijn:

  • Je kan direct starten
  • Je kan zelf bepalen wanneer en waar jij studeert. 
  • Deelnemers geven een 8 of hoger!
  • Is veel goedkoper dan een klassikale of virtuele training.

Onze Online Zelfstudies begeleiden je door de theorie door het aanbieden van video’s, teksten en oefeningen. De oefeningen zijn bedoeld om vast te stellen of je het onderwerp hebt begrepen en leert je ook de methode toe te passen. Immers als Verandergidsen willen we jou echt verder helpen door je handvatten te geven om de theorie in jouw eigen praktijk toe te passen.

ExamTrainer

Ook bevat elke Online Zelfstudie onze populaire ExamTrainer®. Hiermee kan je uitgebreid oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Dit geeft een goede indicatie of jij klaar bent om het examen succesvol te halen.

De ExamTrainers zijn ook los te bestellen! 

Begeleiding

Als optie bieden wij op al onze Online Zelfstudies de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die jou begeleidt. De begeleiding bestaat uit:

  • het met jouw coach bespreken van de theorie en hoe deze is toe te passen in de praktijk;
  • het bespreken van zaken die jou nog niet helemaal duidelijk zijn;
  • en al het andere dat jij met jouw coach wil bespreken.

Contacten verlopen in principe via email, telefoon, skype of vergelijkbare media. Hiervoor is 4 uur gereserveerd. De coach zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.

Wij bieden de volgende Online Zelfstudies aan:

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: