Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Een succesvolle onderneming met Agile Projectmanagement

Kiest jouw organisaties voor Agile of werken jullie nog volgens de traditionele projectmanagement methode? Wist je dat deze twee heel mooi met elkaar te combineren zijn? Lees snel verder en luister wat Albert Smits, CEO van Unified Post, hierover te vertellen heeft.
Door: Orlando Heijmerink op 17 augustus 2020.
Lezen in: 1 minuut.

Unified Post is een global service provider voor financial ecosystems in de Fintech industrie. Albert Smets is de CEO business unit, platforms, apps en analytics. Hij past de agile projectmanagement werkwijze succesvol toe in zijn bedrijf en deelt zijn ervaringen met ons.

Veel organisaties passen hybride vormen van agile werken toe. Zoals bijvoorbeeld Scrum en of combinaties met Agile projectmanagement. Maar wanneer pas je nou de ene of de andere werkwijze toe? Welke werkwijze past het beste bij de te leveren oplossing? Het advies van Albert is duidelijk. Als je een bestaand product wilt verbeteren, neem dan Scrum als werkwijze. Maar als je een “groot” of nieuw product, oplossing of project wilt leveren, kies dan voor de Agile Projectmanagement werkwijze.

Zelf pas ik deze werkwijze toe bij een van onze opdrachten, waarbij we twee afdelingen integreren.

Via onderstaand filmpje kan je zelf horen wat Albert hierover zegt.

Wil jij meer weten over Agile Project Management? Volg dan een van onze trainingen!

Geschreven door Orlando Heijmerink

Mijn missie is om iedereen verandergids te maken. Ik wil mensen in staat stellen om in hun eigen werkomgeving meer impact te maken, zodat zij zelf veranderingen kunnen laten doen slagen. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen vanuit het klantbelang, door interactie te organiseren en mijn klanten te blijven verrassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Lagant partners
© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top