Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Getting Naked

23,97 excl. BTW

Taal:
Een andere buitengewone bedrijfsmythe van de bestsellerauteur Patrick Lencioni van New York Times. Lencioni illustreert de principes om cliëntloyaliteit te inspireren met behulp van een bedrijfsmythe. Hij verklaart de theorie diepgaand en introduceert concrete stappen om deze in te zetten in een organisatie.
Bestel bij Managementboek

N.B. Door op de knop ‘bestel bij Managementboek’ te drukken verlaat u onze website en komt u direct op de productpagina bij Managementboek. Uw bestelling en verzending zal door Managementboek worden verzorgd. Meer informatie over verzendkosten kunt u hier vinden. Ondanks onze zorgvuldige toevoeging aan onze website kan het zijn dat de prijzen van Managementboek afwijken van de hier genoemde prijs. De prijs bij Managementboek is de juiste. Mocht u onjuistheden tegenkomen op onze website kunt u ons dat laten weten.

Het verhaal volgt een klein adviesbureau, Lighthouse Partners, dat regelmatig belangrijke cliënten binnen haalt ten koste van concurrenten. Wanneer een van deze concurrenten het bedrijf koopt, leert hij wat het betekent om waarde te bieden aan cliënten.

Inhoudsopgave

Introduction
The Fable

Part One: Theory
Part Two: Practice
Part Three: Research
Part Four: Testimony

The Model
The Origins of Getting Naked
Naked Service Defined
Shedding the Three Fears
Broader Applications of Nakedness

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top