Certificering en examens

Lagant biedt verschillende manieren om examen te kunnen doen. Met dit examen kan jij een internationaal erkend certificaat behalen. Met dit certificaat kan jij jouw kennis aantonen. Je kan meestal op twee manieren examen afleggen: schriftelijk (op locatie) en online. Beide manieren hebben hun eigen voordelen.

Online proctoring

Examen, overal en op elk tijdstip
Je kunt jouw examen bijna op elke locatie doen. Een computer, een webcam en een internetverbinding zijn alles wat je nodig hebt om de volgende stap in jouw carrière te zetten en het gewenste certificaat te behalen.

Voordelen

  • Op elke tijd en elke locatie
    Of je jezelf nu prettiger voelt wanneer je het examen thuis aflegt, of op kantoor omdat dit beter uit komt, de keuze voor een online proctored examen kan de ideale keuze zijn.
  • Afgestemd op jouw agenda
    In staat zijn om jouw examen af ​​te leggen binnen 4 uur nadat je het examen hebt geboekt, je kunt het examen gemakkelijk verschuiven, zodat jij jouw energie kunt richten op wat het belangrijkst is: jouw examen voorbereiden.
  • Veilig en betrouwbaar
    De vakkundig opgeleide Online Proctors gebruiken gepatenteerde, geavanceerde software om je door het examenproces te leiden en ervoor te zorgen dat jouw ervaring comfortabel, veilig en stressvrij zal zijn.

Lichten, camera, examen!

Examens via online proctoring werken heel eenvoudig. Je kiest eenvoudig een ruimte die comfortabel voelt, sluit jouw computer aan op internet en je bent klaar om examen te doen.. De Online Proctor identificeert je via geavanceerde technologie, zorgt ervoor dat jouw omgeving comfortabel is en zal zorgen dat de richtlijnen over wat wel en wat niet is toegestaan bewaakt worden. Je mag er vanuit gaan dat de Online Proctor je op een niet-opdringerige manier zal observeren gedurende het gehele examen en is altijd beschikbaar voor je als je hulp nodig hebt of in het geval er iets misgaat. We staan ​​je bij voor elk mogelijk scenario. Dus ontspan je gewoon en doe je best.

Klassikale of papieren examen

Als je de voorkeur geeft aan een klassikaal of papieren examen, kan je jouw examen boeken in één van onze examencentra. Je wordt een half uur voor aanvang van je examen verwacht. Dit geeft je voldoende tijd om alle formaliteiten af ​​te handelen (jouw identiteitsbewijs tonen en de nodige informatie invullen) en te genieten van een lekker kopje koffie of thee.
Na je examen zal de examinator controleren of alles is ingevuld en zal in sommige gevallen je examen kunnen nakijken. De examinator zal je een voorlopig resultaat geven. Normaal ontvang je binnen één week een e-mail met jouw definitieve resultaat.

ITIL®, PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, MoP® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: