De Lagant Examengarantie

Voordelen van de Lagant Examengarantie:

  • Onbezorgd je examen halen;
  • Onbeperkt examenvragen oefenen; 
  • Extra begeleiding van trainer, indien nodig;
  • Direct starten.
Examengarantie 1 - Lagant Examengarantie

Ontzorg jezelf met de Examengaranties van Lagant

Waarom een Examengarantie?
Wij ontzorgen graag onze deelnemers door het bieden van een Examengarantie. In tijden waarin je tegelijkertijd veel ballen in de lucht moet houden, wil je gericht leren om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op je examens. De Examtrainers en Examengarantie van Lagant helpen je daarbij. Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers ook echt hun certificaten behalen om hun duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te helpen versterken.  

Wat houdt de Examengarantie in? 
De Examengarantie van Lagant houdt in dat het eerste herexamen zonder kosten is. Slaag je niet de eerste keer, dan krijg je het herexamen gratis. Mocht je de eerste keer onverhoopt toch niet slagen, dan bieden wij één uur begeleiding door een ervaren trainer aan. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze (virtuele) trainingen, zelfstudies en Examtrainers bieden wij de garantie aan. Per examen is een minimaal te behalen score gedefinieerd. Voor meer informatie kijk per training. 

De volgende examens vallen onder de Examengarantie:  

Niet te missen voordeel!

Tot en met de maand juni 2020 kun je extra voordelig een Lagant zelfstudie starten. Gebruik kortingscode ‘vakmanschap‘ in je winkelwagen en ontvang automatisch 10% korting op een je zelfstudie. Voorwaarden: korting is uitsluitend geldig voor via onze website aangeschafte zelfstudies in bovengenoemde actieperiode. Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of voor andere producten in onze webshop.

Aanvullende voorwaarden voor de Lagant Examengarantie.

  • Per examen geldt een minimale score die je moet behalen in de Examtrainer van Lagant. Kijk voor de exacte voorwaarden op de pagina van de desbetreffende online zelfstudie of (virtuele) training.
  • Indien je voldoet aan de gestelde eisen, bestelt Lagant een nieuwe voucher, kosteloos voor iedere deelnemer. Het maximum aantal van één (extra) examenvoucher per kandidaat valt onder deze examengarantie.
  • Extra begeleiding: slaag je na de eerste poging onverhoopt toch niet, dan krijg je zonder kosten één uur begeleiding van een trainer van Lagant om mogelijke vragen te beantwoorden. Neem daarvoor contact op met planning@lagant.nl.  
  • Techniek: Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of een slechte internetverbinding als kandidaten remote examen doen. 
  • Geldigheidsduur: voorwaarde is dat de je je examen doet, binnen twee weken na de laatste keer oefenen in de Examtrainer van Lagant.
  • Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald? Indien je het examen niet haalt, dan maak je een print screen van het examenresultaat. Deze mail je naar planning@lagant.nl, (telefoonnummer 0413224106). Afdeling planning controleert of je aan de voorwaarden van de examengarantie voldoet. Afdeling planning laat deelnemer weten of aan de voorwaarden is voldaan en stuurt al dan niet het nieuwe examenvoucher.  

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: