Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Lagant vernieuwt!

Door: Orlando Heijmerink op 12 november 2021.
Lezen in: 2 minuten.

Lagant is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een specialist op het gebied van verandermanagement, met veel aandacht voor agile werken en projectmatig werken. Voor iedereen die zich bezighoudt met veranderen, ontwikkelen en innoveren. Lagant biedt trainingen, consultancy en organisatie coaching aan. Allemaal gericht op het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. 

Met het samengaan met Agile Business Builders in 2020 hebben wij ons versterkt op het gebied van agile/lean transformaties en het wendbaar maken van teams en organisaties. Met de inzichten uit de scans van ons nieuwe Lagant Groei Kompas zijn wij in staat bij te dragen aan loyale klanten en meer gecommitteerde medewerkers. Door onze krachten te bundelen ontstaat er voor klanten een krachtige ‘one-stop-shop’ organisatie die helpt verandertrajecten te realiseren vanaf het begin totdat er een lerende organisatie staat.

Van oud naar nieuw

In 2022 vieren wij het samengaan van de organisaties en ons 30-jarig jubileum. Onze 20 specialisten, die wij bij Lagant ‘verandergidsen’ noemen, vieren dat graag samen met jou. We hebben een aantal leuke dingen gepland! Om te beginnen willen we je graag onze nieuwe huisstijl presenteren.

Lagant Verandergids Lagant Logo Transport tagline big orange 1
Het huidige logo van Lagant
Lagant Verandergids Outlook w41b4t1v 2
Het logo van Agile Business Builders
Lagant Verandergids Lagant logo 2022 3
Het nieuwe logo van Lagant

Samen staan we sterk

De twee A’s in ons logo staan voor bergtoppen. We hebben de ‘obstakels’ uit de A’s gehaald om voor jou de weg vrij te maken. Als verandergidsen helpen wij jou de top gemakkelijk te bereiken. De twee kleuren staan voor het samenkomen van specialismes. Opleiden, coachen, verbinden en ontwikkelen ; de pijlers van Lagant.

Nieuwe website

Eind 2021 presenteren we onze nieuwe website. Vanzelfsprekend bestel je daar onze zelfstudies met hetzelfde gemak als voorheen.

Om meer overzicht te bieden op alle overige diensten en trainingen zullen we die op een nieuwe wijze aan je presenteren. Daarnaast hebben we een aantal zelfscans in de maak die je inzicht geven in jouw organisatie.

Lagant Verandergids Lagant vernieuwt 4

Wat hebben we nog meer gepland voor 2022?

Dat houden we nog even geheim. Meer daarover zullen we delen op onze website en onze social media kanalen. We hopen in 2022 met jou het glas te heffen op ons jubileum!

De verandergidsen van Lagant

Geschreven door Orlando Heijmerink

Mijn missie is om iedereen verandergids te maken. Ik wil mensen in staat stellen om in hun eigen werkomgeving meer impact te maken, zodat zij zelf veranderingen kunnen laten doen slagen. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen vanuit het klantbelang, door interactie te organiseren en mijn klanten te blijven verrassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Lagant partners
© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top