Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Agile Business Builders wordt onderdeel van de Lagant Groep

Hierdoor ontstaat er voor klanten een krachtige ‘one-stop-shop’ organisatie die verandertrajecten van begin tot eind helpt te faciliteren. De trainingen van Lagant zijn hierbij vaak een eerste stap. Agile Business Builders ondersteunt tijdens de implementatie en borging in de praktijk. Andersom kan natuurlijk ook, dat er al begonnen is met andere manieren van werken. In […]
Door: Jeroen Ykema op 13 januari 2020.
Lezen in: 1 minuut.

Hierdoor ontstaat er voor klanten een krachtige ‘one-stop-shop’ organisatie die verandertrajecten van begin tot eind helpt te faciliteren.

De trainingen van Lagant zijn hierbij vaak een eerste stap. Agile Business Builders ondersteunt tijdens de implementatie en borging in de praktijk. Andersom kan natuurlijk ook, dat er al begonnen is met andere manieren van werken. In dat geval zorgen trainingen voor extra kennis en handvatten.

Dienstverlening

Lagant is een bekende opleider op het gebied van agile, programma-, project- en portfoliomanagement met kennis van o.a. Scrum, PRINCE2 en Managing Successful Programmes. De coaches van Agile Business Builders zorgen ervoor de nieuwe manier van werken effectief wordt toegepast in de dagelijkse praktijk. Dit doen zij onder andere door te coachen op eigenaarschap met de unieke YOWYO! methode: “You Own What You Observe “.

“Veranderen doen mensen niet zomaar.
Hen daarin coachen en begeleiden is waar onze kracht ligt”

Jan Glerum – Commercieel directeur Agile Business Builders

Lagant Verandergids persbericht 1


Samen sterker

Geen organisatie is hetzelfde, geen uitdaging is hetzelfde, dus ook geen oplossing is hetzelfde. Vanaf nu is er op elk vraagstuk een antwoord dankzij de bundeling van de jarenlange kennis en ervaring van Lagant en Agile Business Builders.

“Wat ons vanaf het begin bindt is dat we nooit hebben gekozen voor één methodiek.
Elk bedrijf is immers uniek, elke verandering daarom ook”

Jeroen Ykema – CEO Lagant Groep

Geschreven door Jeroen Ykema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maandelijks inspirerende tips en informatie ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Lagant partners
© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top