Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Managing Successful Programmes edition 2011

75,00 excl. BTW

De 2011-editie van MSP combineert degelijkheid en flexibiliteit en helpt alle organisaties in de publieke en private sector, groot en klein, keer op keer succesvolle resultaten te behalen met hun programmamanagement. Met veranderingen die steeds belangrijker worden voor alle organisaties is succesvol programmamanagement nog nooit zo belangrijk geweest voor het succes. Het boek is toegankelijk voor programmateams en organisaties, evenals voor individuele beoefenaars. En zal programmamanagers helpen hun besluitvorming op programmaniveau te verbeteren en beter te worden in het implementeren van zinvolle veranderingen.

Belangrijkste kenmerken van MSP zijn onder meer:

  • Beschrijft de best practice-aanpak voor het ontwerpen en uitvoeren van programma's om bedrijfsverandering te realiseren.
  • Identificeert de principes achter goed programmamanagement en hoe deze in de praktijk worden gebracht door de toepassing van thema's, zoals Benefits Management, die een transformatieproces doorlopen van het identificeren van een programma via het managen van leveringsfasen tot het afsluiten ervan.
  • Geïllustreerd met voorbeelden uit het echte leven en nuttige tips voor het in praktijk brengen van de best practices.
  • De richtlijnen zijn herzien om rekening te houden met de nieuwste inzichten in de best practices voor programmamanagement.
  • De secties over kwaliteit, voordelen en risico- en issuemanagement zijn aanzienlijk herzien om ze een betere programmafocus te geven.
  • Bevat nieuwe richtlijnen voor borging en geïntegreerde borging.

Over de auteur

AXELOS is een joint venture, opgericht in 2013 door het Cabinet Office en Capita plc, voor het beheren, ontwikkelen en laten groeien van de Global Best Practice-portefeuille. AXELOS heeft diverse boeken uitgebracht waaronder boeken over ITIL, PRINCE2, MSP, P3O en MoP.

Details

ISBN: 9780113313273
Pagina’s: 301
Type: paperback
Taal: Engels

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top