Rugzak vol vaardigheden

In een maatschappij waar mensen tot steeds hogere leeftijd moeten werken is het essentieel dat je je vaardigheden blijft ontwikkelen. Hoe blijf jij impact maken met je vaardigheden? Hoe zorg je dat jij je team(s) inspireert en bij de hand neemt om veranderingen te realiseren? Hoe zorg jij dat je anderen beïnvloedt, zonder dat je hiërarchische macht hebt?

Bij Lagant helpen wij je om je rugzak met relevante vaardigheden te vullen zodat je impact blijft maken bij je klant en collega’s. Wij helpen je om als Verandergids je klanten de weg te wijzen en aan de hand te nemen. 

Kijk bij de Professional Teamcoach training als je zelf je team(s) wilt inspireren en gidsen. Wil je effectiever met je tijd om leren gaan, kijk dan bij de Timemanagement training. Wil jij meer bereiken zonder dat je lijn bevoegdheid hebt? Kijk dan op de Invloed Zonder Macht training. 

Wil je advies op maat?

Verandergids zet jou in je kracht

Wij zien onszelf als de verandergids die jou in je kracht zet. De kern van onze consultancyaanpak ligt in positieve coaching. Een manier van coachen die zich richt op het aanboren van intrinsieke motivatie en het zoeken naar wat (vanuit het verleden bewezen) werkt. Hiermee helpen we jou met: