Logo Lagant Management ConsultantsLogo Lagant Management Consultants
MENU

Training PRINCE2® Agile Foundation

Tijdens deze PRINCE2 Agile Foundation training leer je hoe jij een PRINCE2 project in een Agile omgeving succesvol kan uitvoeren, wat Scrum en Kanban inhouden en hoe deze technieken te combineren zijn met PRINCE2. Het toepassen van Agile principes in PRINCE2 projecten maakt een flexibele, pragmatische aanpak mogelijk, terwijl er op project niveau nog steeds voldoende governance geborgd is.
Duur: 2 dagen | 9:00 - 17:00 uur
Prijs:

v.a. 1.399,00 excl. BTW

Inbegrepen:
PRINCE2® Agile Foundation examen
Boek: PRINCE2® Agile Guidance (Engelstalig)
ExamTrainer PRINCE2® Agile Foundation
Licentiekosten
Examen garantie

Als verandergidsen willen we deelnemers echt verder helpen met het succesvol uitvoeren van projecten. Wij geloven er niet in dat je dit voor elkaar krijgt door alleen theorie in de trainingsdagen te behandelen. Onze trainer, een ervaren PRINCE2 Agile projectmanager, legt de verbinding tussen de theorie en de praktijk en zorgt ervoor dat de deelnemers ruimschoots kunnen oefenen met PRINCE2 Agile gedurende de klassikale sessies. De theorie kan je immers ook leren uit het bijgeleverde boek en via onze unieke ExamTrainer® die je laat oefenen met de vragen zoals je die ook op jouw examen krijgt.

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aankomend) projectmanager bent van een project in een Agile omgeving is dit de training voor jou. Tegenwoordig is het voor alle projectmanagers van belang ook Agile kennis in zijn/haar bagage te hebben.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

De training PRINCE2 Agile Foundation is gericht op het toepassen van PRINCE2 in agile omgevingen. De training behandeld hoe je PRINCE2 op maat maakt voor jouw (Agile) omgeving en geeft je tevens de basis kennis van Scrum en Kanban.

Deze training leidt tot:

  • Inzicht in hoe je PRINCE2 op maat maakt voor Agile omgevingen;
  • Kennis van de Scrum, Kanban en Lean Startup methodiek;
  • Eventueel het PRINCE2 Agile Foundation certificaat.

Wij zijn ervan overtuigd dat als jij beide trainingsdagen volgt en volgens onze aanwijzingen de stof bestudeerd dat jij het examen zal halen. Mocht je dan toch het examen niet halen dan krijg jij van ons een gratis nieuw examen. Om voor dit gratis nieuwe examen in aanmerking te komen dien je wel aantoonbaar (Kennisopname > 80% in onze ExamTrainer) voldoende te hebben gestudeerd.

Kies je opties voor Training PRINCE2® Agile Foundation

Wissen

Betaal veilig en snel met iDeal. Je ontvangt van je bestelling een factuur met BTW.
Bestel je bedrijfsmatig en wil je bestellen op factuur? Registreer je dan voor een bedrijfsaccount. Klik hier.

© 1991-2021 Lagant | Alle rechten voorbehouden | 
Webdesign
Top